Gyakori kérdések (és a válaszok)Keresés a kérdések és a válaszok között:

Keresés a következő kifejezésre: befizet

Témakör szerinti keresés (kattintson arra a kifejezésre, amivel kapcsolatos választ keres):

domain - keresők - ingyenes honlap - engedélyek webáruházhoz - megrendelés - befizetés - egyedi grafika


Hogyan tudom befizetni a honlap díját?

Kérjük, hogy a honlapot először a honlapszerkesztőben található Megrendelő űrlap kitöltésével rendelje meg (ehhez először be kell lépnie az azonosító és a jelszó megadásával). Ezután meg fogja kapni egy e-mailben az elektronikus számlát a megrendeléséről.

Amennyiben az átutalást választotta a megrendeléskor,
2 módon tudja kiegyenlíteni:

a.) Átutalja a számlán megadott bankszámla számra,

b.) Elsétál a legközelebbi Raiffeisen fiókba, és az adott számlaszámra befizeti egy ügyintézőnél.


Postacímünk:
www.shp.hu Kkt.
Miskolc
Mécses utca 14.
3508

Mikortól lesz elérhető a honlapom?

A regisztráció után egy hónapig ingyenesen használhatja a honlap- és webáruház-szerkesztő rendszert. Ezután ha szeretné megtartani, akkor az első díj befizetése után aktiváljuk újra.
Az egy hónapos próbaidő után is tudja szerkeszteni, de a látogatók már nem tudják megnézni csak az aktiválás után.Rólunk mondták:


"Induló vállalkozásként felbecsülhetetlen az shp közreműködése. Naponta tudom alakítani az oldalamat, azonnal tudom mérni az eredményt.
A fürdőszoba stúdiónkban történő vásárlások 70 %-át a weboldalunk generálja.
Mindenkinek ajánlom az oldalt, kivéve a versenytársainknak."


Kedves Mihály

Kedves Mihály
aquaviva.shp.hu


"Az shp.hu honlapkészítővel alig több mint egy éve készítettük el honlapunkat, azóta azonban folyamatosan egyre nagyobb számban érkeznek irodánkhoz a megrendelések.
A múlt hónapban átlagos forgalmunk közel ötszörösét sikerült elérnünk.
Ez annak is köszönhető, hogy az shp.hu honlapszerkesztővel készített honlapok rendkívül jól optimalizálhatók a különböző keresőkre pl. a google-ra, ahol irodánk az első helyen jelenik meg a saját területén."


Móricz Tamás

Móricz Tamás
food-agro.shp.hu

Kipróbálom a
honlapvarázslót >>


"Négy éve van több honlapom is (közigazgatási és üzleti) az shp-nál és ennyi idő elteltével nyugodtan kijelenthetem: aki ezzel az egyszerűen kezelhető és olcsó - nem napra, hanem akár órára/percre készen is üzemeltethető eszközrendszerrel - nem ér el sikereket, az egy bonyolultabbal és drágábbal sem fog!"


Vajthó Gábor

Vajthó Gábor
holnap.shp.hu


"Az SHP egy olyan rendszer, amely nemcsak hogy minden igényt kielégít, amelyet egy korszerű, professzionális, interaktív honlappal (webáruházzal) kapcsolatban támasztunk, hanem véresen komoly üzleti sikereket és nem utolsó sorban óriási sikerélményeket is generál."


Kovácsné Kriszta

Kovácsné Boros Krisztina
webfarmerbolt.shp.hu

"Amikor a piac annyira változik, mint most, akkor nem engedhetem meg magamnak, hogy ne tudnám szerkeszteni azonnal, bárhonnan. Eddig az a tapasztalat, hogy minden kattintás 1000 Ft bevételt hozott a konyhára, ami nekem nagyon jó hír. Ezzel ez a honlap hozzájárult ahhoz, hogy az éves bevételemet megháromszorozzam. És eddig összesen 3 év alatt még a kétszázezer forintot sem érte el az shp-s költségem, pedig itt már három honlapot használok egyszerre. Az űrlapkészítő, és a hírlevél rendszerrel pedig elértem azt, hogy több száz CD-t, és tréninget adtam el. Ez nagyon mobilis, mivel bármikor kitalálhatok egy akciót, és három napon belül bevételem van."Kasza Tamás

Kasza Tamás
Lezárás specialista
www.kaszatamas.hu

img