Gyakori kérdések (és a válaszok)Keresés a kérdések és a válaszok között:

Keresés a következő kifejezésre: ingyenes

Témakör szerinti keresés (kattintson arra a kifejezésre, amivel kapcsolatos választ keres):

domain - keresők - ingyenes honlap - engedélyek webáruházhoz - megrendelés - befizetés - egyedi grafika


Mikortól lesz elérhető a honlapom?

A regisztráció után egy hónapig ingyenesen használhatja a honlap- és webáruház-szerkesztő rendszert. Ezután ha szeretné megtartani, akkor az első díj befizetése után aktiváljuk újra.
Az egy hónapos próbaidő után is tudja szerkeszteni, de a látogatók már nem tudják megnézni csak az aktiválás után.Hogyan kaphatok a honlapom látogatóiról részletes statisztikát?

Helyezzen el honlapján egy webstatisztika kódot.
Ezek ingyenesen elérhető statisztikai, látogatottság-elemző szolgáltatások, amelyek úgy működnek, hogy ön a honlapján elhelyez egy úgynevezett HTML kódrészletet és ezután a honlapján megjelenik egy kis kép, amelyre rákattintva megtekintheti honlapja statisztikáit. (Pl. napi, heti, havi látogatók száma)
Ilyen statisztikai oldalakat az alábbi címen talál összegyűjtve:
webstatisztika.lap.huHa benne vagyok a partnerprogramban, ingyenesen készíthetek magamnak honlapot?

A regisztrációnál Ön két honlapot kap. Az egyiket szabadon szerkesztheti és bármilyen tartalmat feltehet rá. Ennek a honlapnak a címe: valami.shp.hu
Ez a honlap egy hónapig ingyenesen használható, majd az árlistán feltüntetett díj ellenében tartható meg.
A másik honlap a partnerprogramhoz tartozó honlap: valami.partner.shp.hu
Ez a honlap az egy hónapos próbaidő után is ingyenes, hogy a partnerprogramhoz használni tudja.Alapítványnak szeretnék ingyenes honlapot kérni, mi a teendőm?

Ha ön alapítványnak, egyháznak, vagy jótékony célú szervezetnek szeretne honlapot az shp.hu rendszerében, akkor az alábbiakat kell tennie:
1. Regisztráljon egy azonosítót.
2. Készítse el a honlapot a honlapszerkesztővel.
3. Írjon egy e-mailt, amiben kéri a honlap ingyenességét.
4. Ezután mi leellenőrizzük a honlap tartalmát és ha megfelel az igyenesség feltételeinek, akkor beállítjuk a honlap ingyenes használatát.Meg lehet-e majd találni a keresőkben a kész honlapot?

Igen, a komolyabb keresőkben (Pl: Google, Yahoo, MSN stb.) a honlap pár hét után automatikusan megjelenik.
Erre a honlap elkészítése után 1-3 héttel kerül sor. Az ún. keresőrobotok járják az internetet és ha új honlapot találnak, annak a tartalmát begyűjtik egy adatbázisba, majd kis idő után elérhetővé teszik a keresőknek. Ezek a keresők általában a honlap tartalmában keresnek.
Ha szeretné, hogy hamarabb megjelenjen a honlapja, akkor érdemes az interneten olyan linkeket elhelyezni, ami a honlapjára mutat. Ezt villámgyorsan megteheti pl. ingyenes apróhirdető oldalakon vagy linkgyűjteményekben, mint pl. a lap.hu oldalak.
Ha videót készít és azt feltölti egy videómegosztóra ( pl. youtube.com ) a megfelelő kulcsszavakkal és a honlapja címével, akkor az is előfordulhat, hogy 1-2 napon belül megtalálja a Google és hamarabb megjelenik a találati listán.


Fórumot (vendégkönyvet) hogy tudok a honlapomon elhelyezni?

Fórumot a http://forum.sg.hu oldalon tud ingyenesen készíteni, majd a linkjét el tudja helyezni a honlapon.


Több látogatót szeretnék. Hogyan tudom a honlapomat hirdetni, reklámozni?

Erre az interneten sok ingyenes és fizetős lehetőség áll rendelkezésére:
 • Ingyenes apóhirdető oldalak, ahol szöveges és képes apróhirdetéseket adhat fel: apro.lap.hu

 • lap.hu oldalak: keresse meg a honlapja témájával kapcsolatos lap.hu oldalt és az oldal alján található "Linkajánló"-ra rákattintva üzenjen az oldal szerkesztőjének, hogy az Ön honlapját vegye fel a listára. Ezután honlapját ellenőrzik és ha megfelel, akkor felveszik a listára.

 • Cseréljen bannert más honlapokkal. Ön felteszi a honlapjára egy másik honlap reklámját, cserébe a másik honlapon megjelenik az Ön reklámja. ( pl: shp bannercsere partnerek ) • A honlapon azt hirdetik, hogy éves díjfizetés esetén ajándék egyedi fejlécet kapok. Hogyan kaphatom ezt meg?

  Az egyedi fejléc elkészítéséhez kérem küldjön 1-3 képet vagy céglogót, amiből a grafikusunk el tudja azt készíteni. A küldött anyagból készítünk egy tervet, aminek a módosítását egy alkalommal kérheti egy pontos leírással.

  Amit vállalunk a fejléc készítésénél:
  - Max. 3 kép és/vagy egy céglogó elhelyezése a fejlécen.
  - A képek tégalap alakú körbevágása.
  - Minden képhez egy egyszerű effekt (pl. áttűnés, árnyék, ragyogás).
  - Szöveg elhelyezése a fejlécen.
  - Szöveghez egyszerű effekt. (pl. színátmenet, árnyék, ragyogás)
  - Max. 1 óra grafikai munka.

  Amit nem vállalunk:
  - Logótervezés és készítés.
  - Bonyolult, időigényes körbevágások, átalakítások.
  - 1 óránál hosszabb grafikai munka.
  - Animáció készítése.

  A képeket kérjük, hogy JPG vagy GIF formátumban küldje (ne küldje doc, swf, bmp, psd vagy cdr formátumban)

  A küldött anyag átvételétől számítva két héten belül készítjük el az egyedi fejlécet.

  Amennyiben viszont Ön a későbbiekben él a pénzvisszafizetési garanciával, abban az esetben a fejléc készítése nem ingyenes. A grafikus munkadíja megkezdett óránként 3000 Ft+ÁFA. Ennek díját levonjuk a honlap díjából és a fennmaradó összeget fizetjük vissza.


  Rólunk mondták:


  "Induló vállalkozásként felbecsülhetetlen az shp közreműködése. Naponta tudom alakítani az oldalamat, azonnal tudom mérni az eredményt.
  A fürdőszoba stúdiónkban történő vásárlások 70 %-át a weboldalunk generálja.
  Mindenkinek ajánlom az oldalt, kivéve a versenytársainknak."


  Kedves Mihály

  Kedves Mihály
  aquaviva.shp.hu


  "Az shp.hu honlapkészítővel alig több mint egy éve készítettük el honlapunkat, azóta azonban folyamatosan egyre nagyobb számban érkeznek irodánkhoz a megrendelések.
  A múlt hónapban átlagos forgalmunk közel ötszörösét sikerült elérnünk.
  Ez annak is köszönhető, hogy az shp.hu honlapszerkesztővel készített honlapok rendkívül jól optimalizálhatók a különböző keresőkre pl. a google-ra, ahol irodánk az első helyen jelenik meg a saját területén."


  Móricz Tamás

  Móricz Tamás
  food-agro.shp.hu

  Kipróbálom a
  honlapvarázslót >>


  "Négy éve van több honlapom is (közigazgatási és üzleti) az shp-nál és ennyi idő elteltével nyugodtan kijelenthetem: aki ezzel az egyszerűen kezelhető és olcsó - nem napra, hanem akár órára/percre készen is üzemeltethető eszközrendszerrel - nem ér el sikereket, az egy bonyolultabbal és drágábbal sem fog!"


  Vajthó Gábor

  Vajthó Gábor
  holnap.shp.hu


  "Az SHP egy olyan rendszer, amely nemcsak hogy minden igényt kielégít, amelyet egy korszerű, professzionális, interaktív honlappal (webáruházzal) kapcsolatban támasztunk, hanem véresen komoly üzleti sikereket és nem utolsó sorban óriási sikerélményeket is generál."


  Kovácsné Kriszta

  Kovácsné Boros Krisztina
  webfarmerbolt.shp.hu

  "Amikor a piac annyira változik, mint most, akkor nem engedhetem meg magamnak, hogy ne tudnám szerkeszteni azonnal, bárhonnan. Eddig az a tapasztalat, hogy minden kattintás 1000 Ft bevételt hozott a konyhára, ami nekem nagyon jó hír. Ezzel ez a honlap hozzájárult ahhoz, hogy az éves bevételemet megháromszorozzam. És eddig összesen 3 év alatt még a kétszázezer forintot sem érte el az shp-s költségem, pedig itt már három honlapot használok egyszerre. Az űrlapkészítő, és a hírlevél rendszerrel pedig elértem azt, hogy több száz CD-t, és tréninget adtam el. Ez nagyon mobilis, mivel bármikor kitalálhatok egy akciót, és három napon belül bevételem van."  Kasza Tamás

  Kasza Tamás
  Lezárás specialista
  www.kaszatamas.hu

  img