KapcsolatPostacímünk:
www.shp.hu Kkt.
3508 Miskolc Mécses utca 14.

Elérhetőségek:

Tel:30/592-11-46
E-mail:shp@shp.hu


Mielőtt kérdez, kérjük olvassa el a GYAKORI KÉRDÉSEK oldalon a válaszokat. A leggyakrabban felmerülő kérdésekre ide kattintva választ talál!


Bankszámlaszám:

Raiffeisen bank 12046133-01359580-00200003

Nemzetközi Bankszámlaszám (IBAN):
HU79 1204 6133 0135 9580 0020 0003

SWIFT kód: UBRTHUHBÉszrevételeit, javaslatait, kérdéseit ide beírva most rögtön elküldheti nekünk.

Mielőtt kérdez, kérjük olvassa el a GYAKORI KÉRDÉSEK oldalon a válaszokat. A leggyakrabban felmerülő kérdésekre ide kattintva választ talál!


e-mail címe:

CAPTCHA code
Ellenőrző Kód:
Egyéb információk rólunk:

Cégjegyzék szám:
Cg.05-03-000275

Adószám:21944242-2-05.
Nemzetközi adószám:HU21944242

Rólunk mondták:


"Induló vállalkozásként felbecsülhetetlen az shp közreműködése. Naponta tudom alakítani az oldalamat, azonnal tudom mérni az eredményt.
A fürdőszoba stúdiónkban történő vásárlások 70 %-át a weboldalunk generálja.
Mindenkinek ajánlom az oldalt, kivéve a versenytársainknak."


Kedves Mihály

Kedves Mihály
aquaviva.shp.hu


"Az shp.hu honlapkészítővel alig több mint egy éve készítettük el honlapunkat, azóta azonban folyamatosan egyre nagyobb számban érkeznek irodánkhoz a megrendelések.
A múlt hónapban átlagos forgalmunk közel ötszörösét sikerült elérnünk.
Ez annak is köszönhető, hogy az shp.hu honlapszerkesztővel készített honlapok rendkívül jól optimalizálhatók a különböző keresőkre pl. a google-ra, ahol irodánk az első helyen jelenik meg a saját területén."


Móricz Tamás

Móricz Tamás
food-agro.shp.hu

Kipróbálom a
honlapvarázslót >>


"Négy éve van több honlapom is (közigazgatási és üzleti) az shp-nál és ennyi idő elteltével nyugodtan kijelenthetem: aki ezzel az egyszerűen kezelhető és olcsó - nem napra, hanem akár órára/percre készen is üzemeltethető eszközrendszerrel - nem ér el sikereket, az egy bonyolultabbal és drágábbal sem fog!"


Vajthó Gábor

Vajthó Gábor
holnap.shp.hu


"Az SHP egy olyan rendszer, amely nemcsak hogy minden igényt kielégít, amelyet egy korszerű, professzionális, interaktív honlappal (webáruházzal) kapcsolatban támasztunk, hanem véresen komoly üzleti sikereket és nem utolsó sorban óriási sikerélményeket is generál."


Kovácsné Kriszta

Kovácsné Boros Krisztina
webfarmerbolt.shp.hu

"Amikor a piac annyira változik, mint most, akkor nem engedhetem meg magamnak, hogy ne tudnám szerkeszteni azonnal, bárhonnan. Eddig az a tapasztalat, hogy minden kattintás 1000 Ft bevételt hozott a konyhára, ami nekem nagyon jó hír. Ezzel ez a honlap hozzájárult ahhoz, hogy az éves bevételemet megháromszorozzam. És eddig összesen 3 év alatt még a kétszázezer forintot sem érte el az shp-s költségem, pedig itt már három honlapot használok egyszerre. Az űrlapkészítő, és a hírlevél rendszerrel pedig elértem azt, hogy több száz CD-t, és tréninget adtam el. Ez nagyon mobilis, mivel bármikor kitalálhatok egy akciót, és három napon belül bevételem van."Kasza Tamás

Kasza Tamás
Lezárás specialista
www.kaszatamas.hu

img